Herfst: hét seizoen voor Comfort food

Herfst: hét seizoen voor Comfort food

Herfst: hét seizoen voor Comfort food

Comfy Gourmet van A-Z

Comfort food is eten waar je blij van wordt. Om zelf mee op de bank te ploffen als verwenmomentje of om samen met vrienden en familie van te genieten. Denk aan comfy stamppotten, geurende ovenschotels hartverwarmende soepen of een heerlijke comfy Gourmet van A-Z.

Jarig in de Herfst

Buiten is het guur. Het is donker als de wekker gaat en het schemert als Hans (28 jaar, accountant) terugkomt van zijn werk. Bij thuiskomst brandt de verwarming behaaglijk en geniet Hans samen met zijn vrouw Tiny die werkzaam is in het ziekenhuis,  van een heerlijke warme kop pompoensoep om bij te komen van hun beider drukke werkdag. Aanstaande vrijdag wordt Tiny 30 jaar. Dat wil Hans groots gaan vieren samen met de (schoon)ouders en hun gezamenlijk vrienden. Tiny mag van niks weten. Surprise…surprise! Maar waar haalt die altijd drukke Hans de tijd vanaf om een feest voor zo’n man of dertig in zijn eentje uit de grond te stampen? A-Z heeft de oplossing!

Tijd voor de Herfst Gourmet

Met onze jarenlange ervaring op culinaire vlak (bijna 40 jaar) weten wij van A-Z wat lekker is in de herfst om te eten: GOURMET. Wij verzorgen jouw herfstfeest van A tot Z en doen na afloop de afwas. Ook niet geheel onbelangrijk toch?! Jouw gasten kunnen eten wat ze lekker vinden. Er is meer dan genoeg en voor ieder wat wils. Kwaliteit en kwantiteit voor een betaalbare prijs. Onmogelijk? Proef zelf en ervaar!

Thuis feesten zonder gedoe

Tiny: “Ik heb enorm genoten van mijn dertigste verjaardag. A-Z stond rond 18.00 uur voor de deur met een compleet verzorgde Gourmet. Wat een verrassing zeg. Ik geloofde mijn eigen ogen niet. Dat Hans dat allemaal voor mij had geregeld (of ja, laten regelen haha…ha) vond ik heel speciaal.  Rond 19.30 zaten we met zijn allen aan de gourmetdish. We hebben heerlijk gegeten en volop genoten van de gourmet lekkernijen én elkaar. Toen rond 24.00 uur de laatste gasten naar huis waren, moesten Hans en ik nog opruimen. Gelukkig was dat zo gepiept en lagen we een kwartiertje later reeds op één oor. Alle borden, bestek en gourmetstellen konden gewoon vies retour. Afwassen was niet nodig. Het is voor mij een onvergetelijk verjaardagsfeest geworden, mede dankzij de perfecte service van A-Z.”