Met A-Z vier je het hele jaar door feest

Met A-Z vier je het hele jaar door feest

Met A-Z vier je het hele jaar door feest

Herfst gerechten

De dagen worden korter. De temperaturen komen niet meer boven de 20 graden. Het geregeld buiten barbecueën is helaas voorbij. Maar niet getreurd: wij van A-Z hebben het hele jaar rond van alles lekkers voor jouw thuisfeest: Binnen BBQ Menu, Gourmet Menu , A-Z Seizoen Box Menu, Winter Barbecue Menu. Dus heb je binnenkort iets te vieren? Het hele jaar rond kun je bij ons terecht om te genieten van culinaire heerlijkheden! Welke van bovenstaande 4 thuisfeesten is bij jou favoriet?

Binnen BBQ: altijd barbecueweer!

Ben je verslaafd aan de BBQ en MOET je  van jezelf iedere week/maand zeker bbq-en, weer of geen weer? Dan biedt onze Binnen Barbecue uitkomst. Haal de zomer naar binnen en geniet ook in de kille herfstmaanden van overheerlijke herfstgerechten van de BBQ.

All-in Gourmet: onze klassieker

Deze klassieker en traditie hoef je niet te bewaren tot de kerstdagen. Nee, gourmetten kan áltijd. Ook in de herfst. Met een A-Z Gourmet doe je altijd een goede zet. Klein en groot maken hun eigen gerechten in hun eigen pannetje terwijl iedereen gezellig met elkaar aan het kletsen is. Leuker kunnen wij jouw herfstparty niet maken!

Het Seizoen Box Menu: ons paradepaardje

Wil je luxe voor de dag komen maar ben je geen keukenprinses? Met het A-Z Seizoensbox Menu kun jij jouw gasten lekker makkelijk laten genieten van o.a. Veluws Wild en heerlijke herfstgroentes. Dus plan dat luxe diner met je ouders of vrienden in okt./nov./dec. maar snel. Wij doen het werk en jij gaat stralen als een échte chef-kok. Ook leuk voor een familieweekend of vriendenweekend.

Winter BBQ: een goed begin van het nieuwe jaar

December: de verwarming staat hoog en jouw sjaal, muts en handschoenen liggen al klaar voor die gezellige traditionele Winter BBQ op oudjaarsavond. Ga jij de jaarwisseling 2024-2025 ook genieten van winterse barbecue gerechten? Wij helpen jou graag met de voorbereidingen. Onze winter barbecue is meer dan compleet en zal de innerlijke mens zeker goed doen. Beter kun je 2025 niet beginnen dan samen met A-Z!