Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus
Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus
Hoe bereid je een kerst kalfsbief in champignonroomsaus?
Nu Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken en de Kerstman inmiddels op de stoep staat, wil ik een van mijn kerst gourmetrecepten met je delen en wel 'mijn pareltje': Kalfsbief in Champignon Roomsaus . Benieuwd hoe je dit kunt bereiden bereiden met de A-Z ingrediënten? Lees dan hieronder verder:
Benodigdheden
1x A-Z Gourmet sauzen & salades pakket
Aan de slag
- Begin met een flinke hoeveelheid champignons te bakken.
- Als deze aan 1 kant mooi bruin zijn, voeg je 1 lepel uien toe.
- Als de uien en de champignons klaar zijn leg je deze apart, maar maak het pannetje niet schoon. Bak nu de kalfsbief in een flinke klont kruidenboter. Leg deze apart om te rusten.
- Voeg het champignon-ui mengsel weer toe aan de pan samen met 3 lepels vocht van de komkommersalade en 1 lepel pannenkoekenmix.
- Als het geheel gebonden is tot de gewenste dikte, giet je deze over de kalfsbief.
- Klaar is Kees, smullen maar.