Kerst Pangasiusfilet in Dille Room Saus
Kerst Pangasiusfilet in Dille Room Saus
Chef Robert houdt van een Vis Gourmet met Kerst
Eet jij vis met Kerst?
Bijna Kerst. Ga jij voor een Kerst Gourmet Menu dit jaar? Dan ben je bij A-Z aan het goede adres. Ook ik mag op zijn tijd genieten van een heerlijk visje gebakken in een lekkere klont boter. Diversiteit houdt mijn smaakpapillen nieuwsgierig en tijdens het kerstdiner ben ik natuurlijk degene die mijn tafelgenoten voorziet van culinaire tips. Ook jou help ik graag om jouw kerstdiner nog smakelijker te maken met dit heerlijke vis gourmet recept. Benieuwd? Lees hieronder verder.
Hoe maak je een Pangasiusfilet in dille roomsaus?
Benodigdheden
- Gourmet A-Z sauzen & salade pakket
Aan de slag
- Smelt een flinke klont boter in je pannetje/bakplaat.
- Zorg ervoor dat de brander op zijn warmst staat en bak de Pangasiusfilet.
- Haal de filet uit de pan/bakplaat en voeg een lepel uien toe.
- Bak de uien tot deze glazig zijn en zacht, maar niet verkleurd.
- Meng nu 3 lepels vocht van de komkommersalade en 1 lepel
van de aangemaakte pannenkoekenmix door elkaar. - Voeg dit mengsel toe aan de uien.
- Voeg nu de Pangasiusfilet weer toe aan de saus en laat deze inkoken tot de gewenste dikte.
- Klaar is Kees. Smullen maar!