Welk barbecue toetje kies jij?
Chocoladefondue van de barbecue
Chocoladefondue.... wie kent het niet. Het perfecte BBQ dessert met vers fruit en echte Belgische chocolade. Deze mag natuurlijk niet ontbreken op jouw feestje! We houden allemaal, jong én oud, van de chocoladefondue. We houden ook allemaal van de barbecue. Niemand kan er genoeg van krijgen. Dus waarom zouden we beiden niet combineren? Het idee is héél simpel. Je zet het bakje met chocolade op de barbecue en laat de chocolade smelten. Vervolgens deel je de houten satéprikkers uit en maak je voor jezelf de keuze uit welk stukje fruit jij als eerste in de Belgische chocolade wilt dippen: Cantaloupemelone, appel, ananas of honingmeloen. Laat het een paar minuten op de rand van je barbecue smelten en voilà: jouw chocoladetoetje is klaar.
Oma's chocolade trio van Cake, Bavarois en Ganache met pure Chocolade-krullen
Oma's chocolade trio van Cake, Bavarois en Ganache met pure Chocolade-krullen, daar zeg jij toch geen nee tegen? Geïnspireerd door onze oma’s die de heerlijkste desserts tevoorschijn toverden, gingen we bij A-Z aan de slag met de chocolade bavarois. Na heel wat experimenteren kwamen we tot de perfecte verhouding van chocolade, smaak en luchtigheid. En wat is er nu nog lekkerder dan die heerlijk decadente cacao smaak? Juist ja, 3x een overheerlijk decadente cacao smaak. Wij zouden A-Z niet zijn als we stopten bij de perfecte chocolade bavarois. Daarom deelde chefkok Robert zijn familierecept voor chocolade cake en collega. Dennis gaf zijn geheim prijs voor de perfecte Ganache. Het resultaat: een Chocolade trio van Cake, Bavarois en Ganache met pure Chocolade-krullen. Serveer deze op kamer temperatuur en ervaar hoe de cacaoboter in de chocolade wegsmelt op je tong.
Categorieën
- Homepage (19)
- Huis, Tuin & BBQtje (43)
- Food (22)
- Recepten (11)
- Achter de schermen (10)
Recente Berichten
Archief